Bornholm Kunstmuseum

Hop ind i maleriet

opgaver Kunstmuseet mellemtrin[1]

Formålet er at eleverne motiveres til at være aktive deltagere i kulturlivet, og ligeledes motiveres til at invitere deres familie med på museum. (Aktiv kulturdeltagelse).

Gennemførelsen vil lægge hovedvægt på arbejde gennem æstetiske læreprocesser.

En fysisk ”ramme” vil fungere som port til de forskellige rum vi skal undersøge (ritual). Vi vil hoppe ind i maleriet/billedet/rummet/naturen/miljøet via denne ramme der vil fungere som en scene for undersøgelser. Rammen vil følge os med rundt på de forskellige lokationer.

Projektet tilstræber at skabe rum for gode museumsoplevelser, således at eleverne finder glæde ved og får lyst til at gå på museum. Vi tilstræber, at eleverne bliver fortrolige med dét at gå på museum og færdes i disse kulturer.

Projektet er funktionelt tværfagligt, primært for fagene billedkunst, dansk og historie.

Læs udvidet projektbeskrivelse…

4.-5. klasse