HEART

På sporet af kunsten

– aktiv kunstoplevelse i Birk

Digitalt undervisningskoncept til kvalificering af kunstoplevelse og sammenhæng mellem museumsoplevelse og undervisning i skolen

Med ”På sporet af Kunsten” udvikler HEART/Undervisning i samarbejde med undervisere og tilhørende klasser fra Herningsholmskolen et nytænkende, inspirerende og kvalificeret digitalt undervisningstilbud.

Eleverne vil med en tablet i hånden under åben himmel få mulighed for at opleve kunsten og blive udfordret intellektuelt, socialt og fysisk. Tanken er at skabe en stærk sammenhæng mellem museumsoplevelsen og den efterfølgende undervisning på skolen, så der sker en kobling mellem det formelle og det uformelle læringsrum.

Tilbuddet aktiverer det udendørs museumsområde, hvor eleverne går på opdagelse i Skulpturparken, De Geometriske Haver, kæmpeskulpturen Elia, Den Indre Gård i den tidligere skjortefabrik Angli med keramikfrisen af Carl-Henning Pedersen samt områdets historie og arkitektur.

Mellemtrin og udskoling

Herningsholmskolen